De maakbare mens gespiegeld

Standaard

P1090063

Wat hebben we toch met spiegels? In het Dolhuys, museum van de geest, in Haarlem, is bij de expositie over de maakbare mens één zaal ingericht met spiegels. Daarin spiegelen we onszelf. We zijn gek op selfies. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand……….  Spiegelneuronen. En wat zien we dan eigenlijk. Ik zie ik zie wat jij niet ziet. Ik heb een grote neus. Meid hoe kom je erbij. Heb je die van mij wel eens gezien. Ik ben dik. Ik heb rimpels. Objectief? Of speelt het zich allemaal in mijn hoofd af? Kan ik bij mij zelf naar binnen kijken? Wat zie ik dan? Selfie? Daar in die spiegel is dat mijn selfie?

P1090062

P1090050

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s