Wat is hier aan de hand ?

Standaard

P1080829P1080830P1080833P1080834P1080836

Over de A7 op weg naar Groningen. Moeten we plotseling een wagen van Rijkswaterstaat volgen. De auto gaat steeds langzamer rijden. We stoppen bij de wegbewijzerings borden boven de weg. Daar staan langs de kant van de weg twee mannetjes van Rijkswaterstaat in een kast te rommelen. Het rode kruis boven de weg verspringt van de ene baan naar de andere baan. Dat was het dan? Nee, want weer rijden we stapvoets verder tot de  volgende borden en weer gaan de mannetjes in de oranje kast rommelen en weer verspringt het rode kruis van de ene baan naar de andere. En nu, ja nu mogen we door rijden. Kastje kapot? Stoppen gesprongen? Intrigerend.

Eén reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s